NASLOVNICA
O NAMA
AKTIVNOSTI
DVORANA
PROGRAM
REKREACIJA
TAEKWONDO
POVEZNICE
FOTO/VIDEO
FACEBOOK
INSTAGRAM

+385 91 516 0027

tkdkapelscak@gmail.com

info@tkdkapelscak.combatsport.hr

Stubičke Toplice 4924
Viktora Šipeka 16

OIB:24909928955

IBAN:HR1223600001101998336


 

 

 

TAEKWONDO ŠKOLA
SKUPINA 6, 7, 8 godina
Program treninga temelji se na svestranom razvoju motoričkih sposobnosti. Uz puno igre i zabave mališane uvodimo u svijet sporta i pomažemo im u socijalizaciji.

TAEKWONDO ŠKOLA
SKUPINA 9, 10, 11 godina
Program treninga namijenjen je djeci u cilju razvoja motoričkih sposobnosti i učenja tehnike taekwondoa. Priprema ih ako postoji afinitet za priključenje natjecateljskoj grupi.

TAEKWONDO ŠKOLA
SKUPINA
12, 13, 14 godina
Ovaj program za djecu je intenzivniji trening taekwondoa. Naprednijim i zahtjevnijim vježbama prilagođenim zakonitostima rasta i razvoja djece unapređuju se funkcionalne i motoričke sposobnosti. Program je priprema za ulazak djece u program treninga dobi 15.-18. godina starosti.

 

 

PROGRAM POLAGANJA OD BIJELOG DO CRNOG POJASA 

 

 

TAEKWONDO NATJECATELJI
Natjecateljski taekwondo namijenjen je djeci i mladima koji se žele aktivno baviti sportom. Sportaši su podijeljeni u uzrasne skupine (mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori) i planirano se uključuju u  natjecanja taekwondoa - forme, sportska borba ( WT, ITF ).

REKREACIJA
Rekreativni trening namijenjen je punoljetnim osobama, +18 godina. Treninzi su prilagođeni mogućnostima rekreativaca te se baziraju na poboljšanju razgibanosti tijela, kondicije i motorike uz svladavanje elemenata tehnika boksa, taekwondoa i  tehnika samoobrane. Vježbe snage sastavni su dio svakog treninga.

 

Programe vode  treneri s licencom Hrvatskog Taekwondo saveza i završenim Sportskim učilištem (prema pravilniku nacionalnog saveza i Zakona o sportu).

Predsjednik kluba

Željko Javoršćak

 Copyright © 2010 TAE KWON DO KAPELŠČAK