NASLOVNICA

O NAMA

PROGRAM

REKREACIJA

AKTIVNOSTI

FOTO/VIDEO

DVORANA

POVEZNICE

TAEKWONDO

FACEBOOK 

INSTAGRAM

+385 91 516 0027


tkdkapelscak@gmail.com

info@tkdkapelscak.combatsport.hr

   

 
UPISI TIJEKOM CIJELE GODINE

 
SKUPINA 6, 7, 8 godina
Program treninga temelji se na svestranom razvoju motoričkih sposobnosti. Uz puno igre i zabave mališane uvodimo u svijet sporta i pomažemo im u socijalizaciji.  


SKUPINA 9, 10, 11 godina

Program treninga namijenjen je djeci u cilju razvoja motoričkih sposobnosti i učenja tehnike taekwondoa. Priprema ih ako postoji afinitet za priključenje natjecateljskoj grupi.

   
SKUPINA
12, 13, 14 godina
Ovaj program za djecu je intenzivniji trening taekwondoa. Naprednijim i zahtjevnijim vježbama prilagođenim zakonitostima rasta i razvoja djece unapređuju se funkcionalne i motoričke sposobnosti. Program je priprema za ulazak djece u program treninga dobi 15.-18. godina starosti.

TAEKWONDO NATJECATELJI
Natjecateljski taekwondo namijenjen je djeci i mladima koji se žele aktivno baviti sportom. Sportaši su podijeljeni u uzrasne skupine (mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori) i sustavno se uključuju u programe kluba i natjecanja. Najpopularnija natjecateljska, a ujedno i olimpijska disciplina je taekwondo borba, a uz nju postoji i mogućnost natjecanja u formama.

REKREACIJA
Program je namijenjen za osobe iznad 16 godina. Treninzi su prilagođeni mogućnostima rekreativaca, te se baziraju na poboljšanju kondicijske pripreme uz svladavanje elemenata tehnike taekwondoa i tehnike samoobrane.(Svi članovi obitelji naših malih sportaša ostvaruju posebne popuste na članarine)

 Copyright © 2010 TAE KWON DO KAPELŠČAK